Bizimkent Koruma ve Güzelleştirme Derneği

Derneğimizi Tanıyalım (0212) 872 7672

BİZİMKENT DERNEĞİ
Bizimkent Eğitim Kültür Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği, 4014 konutlu Bizimkent sitesinin derneğidir. 1999 yılında kurulmuştur.  İki yılda bir olağan genel kurul yapılır. Beş asil, beş yedek üyeden oluşan yönetim kurulu ve 3 asil, 3 yedek üyeden oluşan denetim kurulu vardır.
BİZİMKENT DERNEĞİ’NİN AMACI
Beylikdüzü ilçesinde ve Bizimkent sitesinde yerel yönetim faaliyetlerini takip etmeyi ve önerilerde bulunmayı, kentsel yaşam kalitesini arttırmayı, çağdaş ve modern ortamın gerekliliği olan uyumlu ve seviyeli bir yaşam sağlamayı, çevreye ait bütün değerleri, doğal ve tarihi varlıkları korumayı, bireysel ve toplumsal gelişme için kültürel, sanatsal, sosyal, sportif gezi ve eğitim faaliyetlerinde bulunmayı amaçlar. Amaçlarını gerçekleştirmek için; panel ve konferanslar düzenler, sergiler açar, konserler tertip eder, beşeri ilişkileri geliştirmek için şehir içi ve şehir dışı geziler düzenler. Amacına uygun dergi çıkartır. 
Özelde sadece Bizimkent Sitesi için Bizimkentliler tarafından kurulmuş olan Bizimkent Derneği, üç yıl önce yaptığı tüzük değişikliği ile faaliyetleri ve amacı kapsamına Beylikdüzü’nü de katmıştır.
BİZİMKENT DERNEĞİ, BİZİMKENT SİTESİ İÇİN NELER YAPMIŞTIR?
Bizimkent Derneği başta çok az sayıda Bizimkentli tarafından kurulmuştur. Oldukça sıkıntılı dönemler geçirmiştir. 2006 yılından bu yana kendini maddi ve manevi olarak geliştiren Bizimkent Derneği bu site için önemli işlere imza atmıştır. 
Bizimkent içindeki halı sahanın yapılmasının maliyetini karşılamıştır. Bizimkent içine bitkiler alınmasına katkı sunmuştur. Yeni Basketbol potalarının konulması, satranç sahasının yapılmasının maliyetini karşılamıştır. Yeni yönetim binasının yapılmasında (2012- 213 dönemi)  çok önemli rol üstlenmiş ve binanın yapılmasına 90.000TL maddi katkıda bulunmuştur. Ayrıca bu yeni binada lokalin ve derneğe ayrılan yerlerin kaliteli hizmet verecek konuma gelmesi için 70- 80 bin TL gibi bir harcama yapmıştır.
Bizimkent Derneği sayesinde Bizimkentliler temiz ortamlarda oturabilmekte, iyi vakit geçirebilmekte ve sağlıklı ve hijyen ürünleri en uygun fiyata tüketebilmektedirler.
Bizimkent Derneği ayrıca site sakinlerinin talep ve önerileri doğrultusunda geziler düzenlemekte, en ekonomik şekilde birçok yeri gezebilmektedir. 
Bizimkent Derneği bugüne kadar amaçları doğrultusunda birçok panel ve seminerler düzenlemiştir. Toplu Kahvaltı etkinlikleri ile Bizimkentlileri bir araya getirmiştir.
Bizimkent’e dağıtılacak el ilanları dernek aracılığı ile yapılmakta ve alınan bağışın yarısı Toplu yapı Yönetimine verilmektedir

 

Tema Emlak Bizimkent Koruma ve Güzelleştirme Derneği Tema Emlak,Derneğimizi, Tanıyalım, (0212), 872, 7672, BİZİMKENT, DERNEĞİ, Bizimkent, Eğitim, Kültür, Çevre, Koruma, ve, Güzelleştirme, Derneği, 4014, konutlu, Bizimkent, sitesinin, derneğidir, 1999, yılında, kurulmuştur, İki, yılda, bir, olağan, genel, kurul, yapılır, Beş, asil, beş, yedek, üyede Tema Emlak Derneğimizi Tanıyalım (0212) 872 7672 BİZİMKENT DERNEĞİ Bizimkent Eğitim Kültür Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği 4014 konutlu Bizimkent sitesinin derneğidir 1999 yılında kurulmuştur İki yılda bir olağan genel kurul yapılır Beş asil beş yedek üyede